Praktijk voor energetische therapie Louise Stam

Contactgegevens

Louise Stam-Ultee
Aidalaan 6
3438 VC Nieuwegein
Tel. (030) 604 88 18

Fotogalerij

Over ons

Mijn naam is Louise Stam. Ik ben geboren in 1954 en sinds 1993 werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Toen ik met mijn praktijk begon werden we nog magnetiseur, strijker of paranormaal therapeut genoemd. In de loop der jaren zijn er vele ontwikkelingen geweest op ons gebied. Vroeger werkte je vaak alleen en was je op jezelf aangewezen. Tegenwoordig zijn er beroepsverenigingen, zoals het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET), waar ik - als register therapeut - bij aangesloten ben. Deze beroepsverenigingen zorgen voor verdere professionalisering, waardoor er ook hogere eisen gesteld worden aan de therapeut en praktijk. Elk jaar moet ik meerdere bijscholingsdagen volgen en een aantal keren per jaar intervisie met mijn collega's houden om aan de eisen van de zorgverzekeraar te voldoen.
Op de website van de VVET (www.vvet.nl) staan documenten met informatie over de klachtenprocedure en de AvG, waaronder de privacyverklaring therapeuten VVET.


Ik vind het heerlijk om met mensen te werken. Als er problemen zijn op gezondheidsgebied kan en wil ik mij volledig inzetten om de samenwerking tussen de energie in en om het lichaam en de geest weer in een nieuwe balans te kunnen zetten.
Het gevolg daarvan kan zijn dat u bijvoorbeeld beter gaat slapen en meer ontspant, waardoor u zich beter in uw vel voelt. Soms wordt er ook oud verdriet verwerkt en opgeruimd, doordat er bepaalde stresslagen verwijderd worden.
Mijn advies: probeer drie weken achterelkaar één behandeling per week. Slaat de behandeling niet aan of reageert uw lichaam nauwelijks, dan is mijn advies: zoek een andere behandelmethode of -techniek. Bij een groot aantal klanten, die ik behandel, slaat de behandeling gelukkig wel aan en zijn ze blij dat ze er aan begonnen zijn.
Ik hoop u gauw ook eens te ontmoeten.